logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualno艣ci
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
powr贸t

Receptury

Tarta karmelowa z ganaszem czekoladowym

Tarta karmelowa z ganaszem czekoladowym

Mazurek

Mazurek

Sernikowy duet

Sernikowy duet

Tarta Frangipan z gruszk膮

Tarta Frangipan z gruszk膮

Kostka kr贸wka

Kostka kr贸wka

Pascha

Pascha

Pina Colada

Pina Colada

Ro偶ki z kremem cappuccino

Ro偶ki z kremem cappuccino

Chrupi膮ca malina

Chrupi膮ca malina

Kostka Bueno

Kostka Bueno

Torcik Rafaello

Torcik Rafaello

Tort porzeczkowo-truskawkowy

Tort porzeczkowo-truskawkowy

Tort Kolorowy Owoc

Tort Kolorowy Owoc

Tarta a’la szarlotka

Tarta a’la szarlotka

Tarta a’la ple艣niak

Tarta a’la ple艣niak

Tort a’la karpatka

Tort a’la karpatka

Sernikowy duet

Sernikowy duet

Sernik z rabarbarem i czarn膮 porzeczk膮

Sernik z rabarbarem i czarn膮 porzeczk膮

Sernik z jagodami

Sernik z jagodami

Rze艣ki las

Rze艣ki las

Krem贸wka

Krem贸wka

Szarlotka z 呕ubr贸wk膮

Szarlotka z 呕ubr贸wk膮

Na 4 ranty o 艣rednicy 16 cm

Torcik z Kaszub

Torcik z Kaszub

Na 4 szt. 脴 16-18 cm

Tort owocowy – orze藕wiaj膮cy

Tort owocowy – orze藕wiaj膮cy

Receptura na rant 脴18cm

Aksamitny sernik 艣mietankowy z jagod膮

Aksamitny sernik 艣mietankowy z jagod膮

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

kostka bezowa wiosenna

Bezowa kostka wiosenna

Bezowa kostka wiosenna

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

kostka ciemne ciasteczko

Kostka ciemne ciasteczko

Kostka ciemne ciasteczko

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

krucha wanilia

Krucha wanilia

Krucha wanilia

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

brownies z rhumb膮

Brownies z Rhumb膮

Brownies z Rhumb膮

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Kostka jogurt z mango

Kostka jogurt z mango

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Jogurt tropikalny

Jogurt tropikalny

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Bia艂a dama z malin膮

Bia艂a dama z malin膮

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Tarta Toffee Chocolate

Tarta Toffee Chocolate

Receptura na 10 sztuk

Torcik Cube S艂ony Karmel

Torcik Cube S艂ony Karmel

Receptura na 20 sztuk

Gruszka w karmelu

Gruszka w karmelu

Receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Rajskie jab艂ko Toffee

Rajskie jab艂ko Toffee

Receptura na 10 sztuk

Croissanty na Dolce Forno

Croissanty na Dolce Forno

Receptura na oko艂o 26 sztuk – nawa偶ka po 80 g/szt.

Le艣ne Bueno z serem

Le艣ne Bueno z serem

Receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Rolada orzechowa z pra偶ynk膮

Rolada orzechowa z pra偶ynk膮

Torcik Bueno z Brulee

Torcik Bueno z Brulee

Receptura na 3 torty o 艣rednicy 18 cm

Kostka Bueno

Kostka Bueno

Receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Markizy z Nocciolata Bianca

Markizy z Nocciolata Bianca

Receptura na oko艂o 10 sztuk o 艣rodnicy 5 cm

Mini tarty z owocami

Mini tarty z owocami

Receptura na 15 babeczek o 艣rednicy 10 cm

Sernik New York z Creme Brulee

Sernik New York z Creme Brulee

Receptura na 6 sztuk o 艣rednicy 18 cm

Brownie z truskawkami

Brownie z truskawkami

Receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Cheesecake z jagod膮

Cheesecake z jagod膮

Receptura na 6 sztuk o 艣rednicy 18 cm

Torcik jogurt z mango

Torcik jogurt z mango

Receptura na 3 torty o 艣rednicy 18 cm, wysoko艣膰 5 cm

Brownie z orzechami i Bueno

Brownie z orzechami i Bueno

receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

Malinowa rozkosz

Malinowa rozkosz

Receptura na blach臋 60 cm x 40 cm

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualno艣ci
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO

Copyright 2023 by Agart | Projekt: