logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności
powrót

Polepszacze piekarnicze

Levain’or

Levain’or

Zakwas z fermentacji naturalnej.

Fiordimadre

Fiordimadre

Zakwas z fermentacji naturalnej.

Actibread 3 System

Actibread 3 System

Naturalny zakwas pszeniczny durum.

Nofil

Nofil

Preparat zapobiegający chorobom pieczywa.

Lecidor

Lecidor

Koncentrat przeznaczony do pieczywa mrożonego.

Project

Project

Koncentrat na bazie emulgatorów, cukrów, enzymów i kwasów askorbinowego.

Target

Target

Naturalny koncentrat wspomagający na bazie maki zbóż słodowych, enzymów i kwasu askorbinowego.

York HP

York HP

Naturalny koncentrat na bazie mąki zbóż słodowanych, enzymów i kwasu askorbinowego – przeznaczony do pieczywa mieszanego.

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności

Copyright 2025 by Agart | Projekt: