logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualno艣ci
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatno艣ci
powr贸t

Polepszacze piekarnicze

Levain’or

Levain’or

Zakwas z fermentacji naturalnej.

Fiordimadre

Fiordimadre

Zakwas z fermentacji naturalnej.

Actibread 3 System

Actibread 3 System

Naturalny zakwas pszeniczny durum.

Nofil

Nofil

Preparat zapobiegaj膮cy chorobom pieczywa.

Lecidor

Lecidor

Koncentrat przeznaczony do pieczywa mro偶onego.

Project

Project

Koncentrat na bazie emulgator贸w, cukr贸w, enzym贸w i kwas贸w askorbinowego.

Target

Target

Naturalny koncentrat wspomagaj膮cy na bazie maki zb贸偶 s艂odowych, enzym贸w i kwasu askorbinowego.

York HP

York HP

Naturalny koncentrat na bazie m膮ki zb贸偶 s艂odowanych, enzym贸w i kwasu askorbinowego – przeznaczony do pieczywa mieszanego.

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualno艣ci
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatno艣ci

Copyright 2025 by Agart | Projekt: