logo-agart
  • Home
  • Asortyment
  • Receptury
  • Akademia Agart
  • O firmie
  • Kontakt
powrót

Polepszacze piekarnicze

Levain’or

Levain’or

Zakwas z fermentacji naturalnej.

Fiordimadre

Fiordimadre

Zakwas z fermentacji naturalnej.

Actibread 3 System

Actibread 3 System

Naturalny zakwas pszeniczny durum.

Nofil

Nofil

Preparat zapobiegający chorobom pieczywa.

Lecidor

Lecidor

Koncentrat przeznaczony do pieczywa mrożonego.

Project

Project

Koncentrat na bazie emulgatorów, cukrów, enzymów i kwasów askorbinowego.

Target

Target

Naturalny koncentrat wspomagający na bazie maki zbóż słodowych, enzymów i kwasu askorbinowego.

York HP

York HP

Naturalny koncentrat na bazie mąki zbóż słodowanych, enzymów i kwasu askorbinowego – przeznaczony do pieczywa mieszanego.

  • Home
  • Asortyment
  • Receptury
  • Akademia Agart
  • O firmie
  • Kontakt

Copyright 2018 by Agart | Projekt:

Używamy plików cookies (tzw. ciasteczka) aby zapewnić tobie najlepsze doświadczenie z korzystania z naszej witryny. Możesz korzystać ze strony używając bierzących ustawień lub zmienić ustawienia przeglądarki i nie korzystać z plików cookies.Ok