logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności
powrót

Mieszanki i koncentraty piekarnicze

Mieszanki IRCA zostały wykonane ze starannie dobranych zbóż. Dzięki nim, Twoje pieczywo będzie bardziej złociste, o wyjątkowych walorach smakowych. Większość proponowanego przez nas asortymentu jest wykonana z naturalnych składników, ma czystą etykietę.

Gran Cracer

Gran Cracer

Mieszanka do przygotowania chrupiących krakersów.

Gran Mediteraneo

Gran Mediteraneo

Aromatyczna mieszanka z dodatkiem kaparów, oliwek, rozmarynu, oregano, owsa i lnu.

Pan Tartaruga

Pan Tartaruga

Koncentrat 20% do przygotowania klasycznego, włoskiego pieczywa w kształcie żółwia, z dodatkiem owsa i płatków kukurydzy.

Ciabatta

Ciabatta

Koncentrat 10% do przygotowania klasycznej, włoskiej ciabatty.

Baguette

Baguette

Koncentrat 10% do bagietek z kwasem z naturalnej fermentacji.

Pat Dor

Pat Dor

Mieszanka do przygotowania aromatycznego pieczywa ziemniaczanego.

Gran Rustico

Gran Rustico

Koncentrat 30% do pieczywa rustykalnego z nasionami słonecznika, sezamu, płatkami płaskurki i owsa.

Gransoia

Gransoia

Mieszanka do łatwego i szybkiego zastosowania w produkcji chleba sojowego o najwyższych parametrach smakowych.

Vitasan

Vitasan

Mieszanka do pieczywa wielozbożowego i wieloziarnistego o niskim wskaźniku glikemicznym.

Vitamais

Vitamais

Mieszanka do pieczywa z preparowanej kukurydzy, nasion słonecznika i oliwy extra vergine.

Roll Burg

Roll Burg

Mieszanka do bułek typu hot-dog, foccacia oraz hamburgerów.

Multigrain Fit

Multigrain Fit

Mieszanka do chleba wieloziarnistego. Bogata w nasiona dyni, słonecznika, lnu i prosa.

Cereal Plus

Cereal Plus

Mieszanka do chleba wielozbożowego o wysokiej zawartości ziaren: pszenicy, soi, żyta, kukurydzy, owies, jęczmienia, sezamu, lnu, prosa.

Pane Latte

Pane Latte

Pieczywo o wysokiej zawartości mleka.

Gran Zucca

Gran Zucca

Koncentrat pieczywa dyniowego.

Korn Fit

Korn Fit

Mieszanka pieczywa pełnoziarnistego.

Pan Di Semola

Pan Di Semola

Mieszanka chleba na bazie mąki z pszenicy twardej „grano duro”.

Pane Arabo

Pane Arabo

Koncentrat chleba arabskiego.

Pokerpan

Pokerpan

Mieszanka pieczywa 5 zbóż: pszenica, żyto, owies, ryż, jęczmień.

Integral

Integral

Mieszanka do klasycznego pieczywa żytniego pełnego.

Gran Segale

Gran Segale

Mieszanka do klasycznego pieczywa żytniego.

Pumpernickiel

Pumpernickiel

Jest łatwym w użyciu szybkim mixem, który pozwala wyprodukować ciemny, zbożowy chleb z kwaśnym posmakiem (mąka pszenna, mąka razowa, mąka żytnia, suchy kwas słodu jęczmiennego).

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności

Copyright 2025 by Agart | Projekt: