logo-agart
  • Home
  • Asortyment
  • Receptury
  • Akademia Agart
  • O firmie
  • Kontakt
powr贸t

Masy cukrowe

Do obk艂adania i tworzenia ozd贸b przestrzennych. Wyr贸偶niaj膮 si臋 konsystencj膮, elastyczno艣ci膮 i zawarto艣ci膮 t艂uszczu kakaowego. 艁atwo 艂膮cz膮 si臋 z barwnikami.

Rainbow

Rainbow

Najwy偶szej klasy kolorowa masa cukrowa do wykonywania efektownych dekoracji.

Princess Pasta

Princess Pasta

Masa do modelowania zawieraj膮ca mas艂o kakaowe.

Dama Top

Dama Top

Wyj膮tkowo uniwersalna masa cukrowa – optymalna zar贸wno do obk艂adania, jak i tworzenia ma艂ych dekoracji.

Dama PWR

Dama PWR

Gotowa do u偶ycia masa cukrowa – szczeg贸lnie odpowiednia do obk艂adania ciast.

Dama Chocolate

Dama Chocolate

Intensywnie czekoladowa (42% czekolady) masa cukrowa – alternatywa dla czekolady plastycznej.

  • Home
  • Asortyment
  • Receptury
  • Akademia Agart
  • O firmie
  • Kontakt

Copyright 2021 by Agart | Projekt:

U偶ywamy plik贸w cookies (tzw. ciasteczka) aby zapewni膰 tobie najlepsze do艣wiadczenie z korzystania z naszej witryny. Mo偶esz korzysta膰 ze strony u偶ywaj膮c bierz膮cych ustawie艅 lub zmieni膰 ustawienia przegl膮darki i nie korzysta膰 z plik贸w cookies.OkRODO