logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności
powrót

Masy cukrowe

Do obkładania i tworzenia ozdób przestrzennych. Wyróżniają się konsystencją, elastycznością i zawartością tłuszczu kakaowego. Łatwo łączą się z barwnikami.

Rainbow

Rainbow

Najwyższej klasy kolorowa masa cukrowa do wykonywania efektownych dekoracji.

Princess Pasta

Princess Pasta

Masa do modelowania zawierająca masło kakaowe.

Dama Top

Dama Top

Wyjątkowo uniwersalna masa cukrowa – optymalna zarówno do obkładania, jak i tworzenia małych dekoracji.

Dama PWR

Dama PWR

Gotowa do użycia masa cukrowa – szczególnie odpowiednia do obkładania ciast.

Dama Chocolate

Dama Chocolate

Intensywnie czekoladowa (42% czekolady) masa cukrowa – alternatywa dla czekolady plastycznej.

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności

Copyright 2025 by Agart | Projekt: