logo-agart
  • Home
  • Asortyment
  • Receptury
  • Akademia Agart
  • O firmie
  • Kontakt
powrót

Masy cukrowe

Do obkładania i tworzenia ozdób przestrzennych. Wyróżniają się konsystencją, elastycznością i zawartością tłuszczu kakaowego. Łatwo łączą się z barwnikami.

Rainbow

Rainbow

Najwyższej klasy kolorowa masa cukrowa do wykonywania efektownych dekoracji.

Princess Pasta

Princess Pasta

Masa do modelowania zawierająca masło kakaowe.

Dama Top

Dama Top

Wyjątkowo uniwersalna masa cukrowa – optymalna zarówno do obkładania, jak i tworzenia małych dekoracji.

Dama PWR

Dama PWR

Gotowa do użycia masa cukrowa – szczególnie odpowiednia do obkładania ciast.

Dama Chocolate

Dama Chocolate

Intensywnie czekoladowa (42% czekolady) masa cukrowa – alternatywa dla czekolady plastycznej.

  • Home
  • Asortyment
  • Receptury
  • Akademia Agart
  • O firmie
  • Kontakt

Copyright 2019 by Agart | Projekt:

Używamy plików cookies (tzw. ciasteczka) aby zapewnić tobie najlepsze doświadczenie z korzystania z naszej witryny. Możesz korzystać ze strony używając bierzących ustawień lub zmienić ustawienia przeglądarki i nie korzystać z plików cookies.Ok