Sp├│d kruchy

750 g IRCA Top Frolla
300 g masło
75 g jaja
5 g proszek do pieczenia

Wszystkie sk┼éadniki ugnie┼Ť─ç na g┼éadkie ciasto. Pokruszy─ç lub zetrze─ç w ranty. Piec w temp. 2000C przez ok 15 min.

Blat biszkoptowy

330 g AGA Biszkopt 100%
70 g woda
200 g jaja

Wszystkie sk┼éadniki ubi─ç r├│zg─ů na puszyst─ů mas─Ö ok. 10 min. Wy┼éo┼╝y─ç na blach─Ö lub w ranty, temp. ok. 190-2000C. Czas 15-20 min.

Chrupi─ůca warstwa migda┼éowo-kokosowa

600 g INES Krem o  smaku kokosowym
60 g wafle pokruszone
60 g płatki migdałowe/słupki migdałowe (uprażone)

Krem kokosowy up┼éynni─ç w k─ůpieli wodnej i wymiesza─ç z p┼éatkami i waflami.

Mus kokosowy

1500 g ┼Ťmietana
300 g IRCA Lilly Neutro
250 g woda
50 g spirytus (opcjonalnie)
100 g IRCA Joygelato Coco

Lilly Neutro wymiesza─ç z wod─ů, spirytusem i Joygelato Coco. Doda─ç ┼Ťmietan─Ö i delikatnie wymiesza─ç.

Dekoracja

400g DAWN FOODS White Chocolate lub DAWN FOODS Premium White Chocolate Compound

Czekolad─Ö up┼éynni─ç w k─ůpieli wodnej nie przekraczaj─ůc temp. 450C, nast─Öpnie wyla─ç na ch┼éodny st├│┼é, cienko rozsmarowa─ç i po zastygni─Öciu skroba─ç tworz─ůc wi├│rki.
Sp├│d kruchy wy┼éo┼╝y─ç w ramk─Ö i na┼éo┼╝y─ç warstw─Ö kokosow─ů. Po sch┼éodzeniu na┼éo┼╝y─ç mus kokosowy, przykry─ç biszkoptem. Ca┼éo┼Ť─ç wyr├│wna─ç pozosta┼éym musem kokosowym, sch┼éodzi─ç┬á i
i udekorowa─ç.