Spody kruche miodowe
Sk艂adniki:
695g JABEX Honey Cake Mix
190g m膮ka pszenna
190g margaryna
110g jajka
185g mi贸d
Przygotowanie:
Wszystkie sk艂adniki ciasta po艂膮czy膰 ze sob膮 na wolnych obrotach. Gotowe ciasto podzieli膰 na 8 porcji, ka偶da po 170g, nast臋pnie pokruszy膰 w ranty. Piec na z艂oty kolor w temperaturze 180掳C.
Mus jogurtowy
Sk艂adniki:
250g DAWN Fond Jogurtowy
400g woda/mleko
1000g AGA 艣mietana krem贸wka 33%
Przygotowanie:
DAWN Fond Jogurtowy po艂膮czy膰 z wod膮 lub mlekiem, nast臋pnie doda膰 w dw贸ch etapach ubit膮 艣mietan臋. Ca艂o艣膰 wy艂o偶y膰 na 8 wypieczonych spod贸w w rantach.
Galaretka owocowa
Sk艂adniki:
220g AGA Galaretka Bezbarwna
800g woda (gor膮ca)
600g JABEX Marakuja w 呕elu 70%
alternatywnie:
porzeczka czerwona
malina
bor贸wka
Przygotowanie:
Galaretk臋 zala膰 gor膮c膮 wod膮 rozmiesza膰 nast臋pnie doda膰 owoc w 偶elu, po wystudzeniu zala膰 torciki.