Spody kruche miodowe

Sk艂adniki:

695g JABEX Honey Cake Mix
190g
m膮ka pszenna
190g
margaryna
110g
jajka
185g
mi贸d

Przygotowanie:

Wszystkie sk艂adniki ciasta po艂膮czy膰 ze sob膮 na wolnych obrotach. Gotowe ciasto podzieli膰 na 8 porcji, ka偶da po 170g, nast臋pnie pokruszy膰 w ranty. Piec na z艂oty kolor w temperaturze 180C.

Mus jogurtowy

Sk艂adniki:

250g DAWN Fond Jogurtowy
400g
woda/mleko
1000g
AGA 艣mietana krem贸wka 33%

Przygotowanie:

DAWN Fond Jogurtowy po艂膮czy膰 z wod膮 lub mlekiem, nast臋pnie doda膰 w dw贸ch etapach ubit膮 艣mietan臋. Ca艂o艣膰 wy艂o偶y膰 na 8 wypieczonych spod贸w w rantach.

Galaretka owocowa

Sk艂adniki:

220g AGA Galaretka Bezbarwna
800g
woda (gor膮ca)
600g
JABEX Marakuja w 呕elu 70%
alternatywnie:

porzeczka czerwona

malina

bor贸wka

Przygotowanie:

Galaretk臋 zala膰 gor膮c膮 wod膮 rozmiesza膰 nast臋pnie doda膰 owoc w 偶elu, po wystudzeniu zala膰 torciki.