Spody kruche miodowe

Składniki:

695g JABEX Honey Cake Mix
190g
m─ůka pszenna
190g
margaryna
110g
jajka
185g
mi├│d

Przygotowanie:

Wszystkie sk┼éadniki ciasta po┼é─ůczy─ç ze sob─ů na wolnych obrotach. Gotowe ciasto podzieli─ç na 8 porcji, ka┼╝da po 170g, nast─Öpnie pokruszy─ç w ranty. Piec na z┼éoty kolor w temperaturze 180┬░C.

Mus jogurtowy

Składniki:

250g DAWN Fond Jogurtowy
400g
woda/mleko
1000g
AGA ┼Ťmietana krem├│wka 33%

Przygotowanie:

DAWN Fond Jogurtowy po┼é─ůczy─ç z wod─ů lub mlekiem, nast─Öpnie doda─ç w dw├│ch etapach ubit─ů ┼Ťmietan─Ö. Ca┼éo┼Ť─ç wy┼éo┼╝y─ç na 8 wypieczonych spod├│w w rantach.

Galaretka owocowa

Składniki:

220g AGA Galaretka Bezbarwna
800g
woda (gor─ůca)
600g
JABEX Marakuja w ┼╗elu 70%
alternatywnie:

porzeczka czerwona

malina

bor├│wka

Przygotowanie:

Galaretk─Ö zala─ç gor─ůc─ů wod─ů rozmiesza─ç nast─Öpnie doda─ç owoc w ┼╝elu, po wystudzeniu zala─ç torciki.