Biszkopt kakaowy

110 g Soffin IRCA
110 g m─ůka
150 g cukier
225 g jaja
50 g woda
50 g Kakao 22/24 IRCA

Wszystkie składniki ubijać na wysokich obrotach maszyny przez około 6-8 minut. Masę wyłożyć w ranty, wypiec w temp.  180°C przez około 25-30 minut.

Chrupi─ůca pra┼╝ynka

210 g Pralin Delicrisp Noir IRCA
50 g Mirabella Dark IRCA

Mus Bueno

1200 g ┼Ťmietana
350 g Nocciolata Bianca IRCA
10 g ┼╝elatyna
30 g woda

Nocciolata Bianca wymiesza─ç ze ┼Ťmietan─ů i po┼é─ůczy─ç delikatnie z wcze┼Ťniej namoczon─ů i rozpuszczon─ů ┼╝elatyn─ů.

Krem brulee z kaw─ů

105 g Creme Brulee IRCA
375 g mleko
300 g ┼Ťmietana
20 g Joypaste Cappuccino IRCA
5 g kawa mielona

Po┼éow─Ö mleka i ┼Ťmietan─Ö zagotowa─ç, w pozosta┼éej cz─Ö┼Ťci mleka wymiesza─ç Creme Brulee i Joypast─Ö Cappuccino IRCA, doda─ç do zagotowanego mleka i ┼Ťmietany, doprowadzi─ç do wrzenia i wyla─ç 3 troch─Ö mniejsze ni┼╝ tort kr─ů┼╝ki. Zamrozi─ç.

Monta┼╝

Biszkopt wy┼éo┼╝y─ç┬á w rant┬á i rozsmarowa─ç pra┼╝ynk─Ö. Na┼éo┼╝y─ç cz─Ö┼Ť─ç musu bueno i na┼éo┼╝y─ç zamro┼╝ony kr─ů┼╝ek kremu brulee, przesmarowa─ç cienk─ů warstw─ů musu i przykry─ç biszkoptem. Wyr├│wna─ç reszt─ů musu. Ca┼éo┼Ť─ç dobrze sch┼éodzi─ç i udekorowa─ç.