CIASTO KRUCHE NA SPÓD

Składniki:
1000g DAWN FOODS ciasto kruche mix,
400g margaryna,
100 jaja.

Przygotowanie:
Mieszać wszystkie składniki do uzyskania ciasta kruchego. Wywałkować jako spód do tart.

NADZIENIE MARCEPANOWE

Składniki:
1000g IRCA Nadzienie Marcepanowe Manteca,
100g białko.

Przygotowanie:
Wymiesza─ç marcepan z bia┼ékiem. Na┼éo┼╝y─ç cienk─ů warstw─Ö na sp├│d z ciasta kruchego. Na nadzienie marcepanowe na┼éo┼╝y─ç jab┼éko pra┼╝one.

KREM WANILIOWY

Składniki:
150g DAWN FOODS Krem Brulle,
150g DAWN FOODS Krem Carmona,
600g mleko,
600g ┼Ťmietana.

Przygotowanie:
Wymiesza─ç wszystkie sk┼éadniki i na koniec zmiksowa─ç blenderem. Mo┼╝na przela─ç przez sito. Ostro┼╝nie wyla─ç na owoce i zapieka─ç. Temp. pieczenia 180┬░C. Czas 15-20 min. w zale┼╝no┼Ťci od wysoko┼Ťci tarty.

KRUSZONKA CYNAMONOWA

Składniki:
250g DAWN FOODS Cookie Mix,
83g DAWN FOODS Carrot Cake,
83g margaryna.

Przygotowanie:
Miesza─ç wszystkie sk┼éadniki do uzyskania kruszonki. Wy┼éo┼╝y─ç na blach─Ö wy┼Ťcielon─ů pergaminem i wypieka─ç. Temp. 170┬░C. Czas 16 min.

PRZYGOTOWANIE TART

Po wystudzeniu na┼éo┼╝y─ç niewielk─ů ilo┼Ť─ç kremu karmelowego na tart─Ö i posypa─ç kruszonk─ů cynamonow─ů.