Biszkopt

300 g Soffin IRCA
300 g m─ůka
400 g cukier
600 g jaja
200 g woda

Wszystkie sk┼éadniki ubija─ç r├│zg─ů na wysokich obrotach maszyny oko┼éo 6-8 minut. Gotow─ů mas─Ö biszkoptow─ů wyla─ç na blach─Ö o wymiarach 60 cm x 40 cm i r├│wnomiernie rozsmarowa─ç. Piec w temperaturze 180┬░C oko┼éo 35 minut.

Nakropka

200 g cukru
400 g woda
20 g sok z cytryny

Wod─Ö z cukrem zagotowa─ç, doda─ç sok z cytryny.

Chrupi─ůca pra┼╝ynka

500 g Pralin Delicrips Fruits Rouges IRCA
500 g Chococream Bianco Industry IRCA

Up┼éynni─ç wszystko w k─ůpieli wodnej lub mikrofal├│wce.

Mus biała czekolada

180 g Lilly Biała Czkolada IRCA
180 g woda
1800 g ┼Ťmietana ubita 33%

Ubit─ů ┼Ťmietan─Ö po┼é─ůczy─ç z Lilly Bia┼éa Czekolada IRCA i┬áwod─ů.

Verigatto z Fruttidor Lampone

500 g Fruttidor Lampone IRCA
20 g sok z cytryny

Fruttidor Lampone IRCA po┼é─ůczy─ç z sokiem z cytryny.

Monta┼╝

Biszkopt przekroi─ç na po┼éow─Ö, nas─ůczy─ç syropem cukrowym, rozsmarowa─ç chrupi─ůc─ů pra┼╝ynk─Ö, a nast─Öpnie rozprowadzi─ç po┼éow─Ö musu z bia┼éej czekolady. Fruttidor Lampone IRCA prze┼éo┼╝y─ç do r─Ökawa cukierniczego, naszprycowa─ç przek─ůtne paski i za pomoc─ů widelca wkr─Öci─ç fru┼╝elin─Ö w mus. Na to po┼éo┼╝y─ç kolejny blad biszkoptowy i wy┼éo┼╝y─ç drug─ů cz─Ö┼Ť─ç musu.

Dekoracja

500 g Mirror Extra White IRCA

Mirror Extra White IRCA podgrza─ç w k─ůpieli wodnej i rozprowadzi─ç na powierzchni musu.