Sp├│d z ciasta kruchego

900g IRCA Top Frolla
360g KRUSZWICA Margaryna Quahta 80%
90g jaja

Mieszać wszystkie składniki do uzyskania ciasta kruchego. Wypiekać na spody pod serniki. Temperatura pieczenia 170°C, czas pieczenia 15min.

600g INES Super Sernik
2000g OSM BIERUŃ Ser Bieruński
200g żółtka
400g woda
300g cukier
360g białko

Miesza─ç lnes Super Sernik z twarogiem, ┼╝├│┼étkami i wod─ů przez dwie minuty na ┼Ťrednich obrotach. Ubi─ç bia┼éko z cukrem i po┼é─ůczy─ç obie masy. Wy┼éo┼╝y─ç mas─ů serow─ů na wypieczone ciasto kruche.Temperatura pieczenia 160-170┬░C, czas pieczenia 60min.

Mus twarogowy

1250g AGA Krem├│wka Cukiernicza 33% UHT
313g DAWN Fond Fresh Cheese
500g woda

Wymiesza─ç Dawn Fond Fresh Cheese z wod─ů i po┼é─ůczy─ç z ubit─ů na 3/4 ┼Ťmietan─ů. Wy┼éo┼╝y─ç mus na wystudzony sernik.

Nadzienie cytrynowe

1200g JABEX Lemon Curd
20g ┼╝elatyna
400g woda

Namoczy─ç ┼╝elatyn─Ö w zimnej wodzie. Rozpu┼Ťci─ç i doda─ç do nadzienia cytrynowego. Na┼éo┼╝y─ç na mus serowy za pomoc─ů worka cukierniczego i wykona─ç nieregularn─ů dekoracj─Ö.