Sp贸d z ciasta kruchego

900g IRCA Top Frolla
360g KRUSZWICA Margaryna Quahta 80%
90g jaja

Miesza膰 wszystkie sk艂adniki do uzyskania ciasta kruchego. Wypieka膰 na spody pod serniki. Temperatura pieczenia 170掳C, czas pieczenia 15min.

600g INES Super Sernik
2000g OSM BIERU艃 Ser Bieru艅ski
200g 偶贸艂tka
400g woda
300g cukier
360g bia艂ko

Miesza膰 lnes Super Sernik z twarogiem, 偶贸艂tkami i wod膮 przez dwie minuty na 艣rednich obrotach. Ubi膰 bia艂ko z cukrem i po艂膮czy膰 obie masy. Wy艂o偶y膰 mas膮 serow膮 na wypieczone ciasto kruche.Temperatura pieczenia 160-170掳C, czas pieczenia 60min.

Mus twarogowy

1250g AGA Krem贸wka Cukiernicza 33% UHT
313g DAWN Fond Fresh Cheese
500g woda

Wymiesza膰 Dawn Fond Fresh Cheese z wod膮 i po艂膮czy膰 z ubit膮 na 3/4 艣mietan膮. Wy艂o偶y膰 mus na wystudzony sernik.

Nadzienie cytrynowe

1200g JABEX Lemon Curd
20g 偶elatyna
400g woda

Namoczy膰 偶elatyn臋 w zimnej wodzie. Rozpu艣ci膰 i doda膰 do nadzienia cytrynowego. Na艂o偶y膰 na mus serowy za pomoc膮 worka cukierniczego i wykona膰 nieregularn膮 dekoracj臋.