SPÓD COOKIES

Składniki:
680g DAWN FOODS Cookie Mix,
110g margaryna,
55g woda.

Przygotowanie:
Miesza─ç Cookie Mix ze sch┼éodzon─ů margaryn─ů do uzyskania formy ÔÇŁpiaskuÔÇŁ. Doda─ç wod─Ö i dok┼éadnie po┼é─ůczy─ç. Nak┼éada─ç po 140g w ranty i wypieka─ç. Temp. 200┬░C. Czas 12 min.

KRUSZONKA WANILIOWA

Składniki:
330g DAWN FOODS Cookie Mix,
83g margaryna.

Przygotowanie: Mieszać wszystkie składniki do uzyskania kruszonki.

MASA SEROWA

Składniki:
490g DAWN FOODS Quark Stabil,
270g cukier,
1220g tłusty twaróg,
400g jaja,
1220g p┼éynna ┼Ťmietana.

Przygotowanie:
Wymiesza─ç Quark Stabil z cukrem i doda─ç p┼éynn─ů ┼Ťmietan─Ö. Po dok┼éadnym wymieszaniu po┼é─ůczy─ç z twarogiem i jajkami. Wylewa─ç do rant├│w z wypieczonymi spodami po 600g masy serowej. Na┼éo┼╝y─ç mro┼╝one jagody i posypa─ç zag─Östnikiem w proszku, nast─Öpnie roz┼éo┼╝y─ç kruszonk─Ö waniliow─ů. Temp. pieczenia: piec obrotowy 190┬░C, 10 min., nast─Öpnie 150┬░C, czas 30-35 min.