Pełnoziarniste ciasto kruche

800 g CerealÔÇÖeat Frolla IRCA
320 g masło/margaryna
80 g jaja

Wszystkie sk┼éadniki wyrobi─ç na g┼éadkie ciasto i sch┼éodzi─ç. Ciasto wywa┼ékowa─ç na grubo┼Ť─ç 3-4 mm i uformowa─ç. Wypieka─ç w temperaturze 210┬░C oko┼éo 20 minut.

Masa serowa

4500 g twar├│g
900 g cukier
1800 g jaja
50 ml sok z cytryny

Twar├│g z cukrem oraz sokiem z cytryny utrze─ç. Stopniowo dodawa─ç jajka. Ca┼éo┼Ť─ç miesza─ç p┼éaskim mieszad┼éem miksera.

Creme Brulee

70 g Cr├Ęme Brulee IRCA
250 g mleko
200 g ┼Ťmietana

Wymiesza─ç proszek w ma┼éej ilo┼Ťci mleka (oko┼éo 100 g). Doda─ç pozosta┼ée mleko i ┼Ťmietank─Ö, nast─Öpnie doprowadzi─ç do momentu zagotowania, ca┼éy czas energicznie mieszaj─ůc.

Dekoracja

500 g ┼Ťwie┼╝e truskawki
100 g Royal Jelly IRCA
200 g woda

Royal Jelly IRCA wymiesza─ç z wod─ů i podgrza─ç do temperatury 85┬░C.

Monta┼╝

Odpieczone spody kruche roz┼éo┼╝y─ç na blach─Ö. Wla─ç mas─Ö do formy i wype┼éni─ç do ┬ż. ┬áPiec w temperaturze 150┬░C przez oko┼éo 45 minut, po tym czasie wyla─ç warstw─Ö ok. 1 cm Cr├Ęme Brulee IRCA i zapieka─ç jeszcze 12-15 minut. Po sch┼éodzeniu nale┼╝y wyj─ů─ç z formy, udekorowa─ç ┼Ťwie┼╝ymi owocami i Royal Jelly IRCA.