Pełnoziarniste ciasto kruche

800 g Cereal’eat Frolla IRCA
320 g masło/margaryna
80 g jaja

Wszystkie składniki wyrobić na gładkie ciasto i schłodzić. Ciasto wywałkować na grubość 3-4 mm i uformować. Wypiekać w temperaturze 210°C około 20 minut.

Masa serowa

4500 g twaróg
900 g cukier
1800 g jaja
50 ml sok z cytryny

Twaróg z cukrem oraz sokiem z cytryny utrzeć. Stopniowo dodawać jajka. Całość mieszać płaskim mieszadłem miksera.

Creme Brulee

70 g Crème Brulee IRCA
250 g mleko
200 g śmietana

Wymieszać proszek w małej ilości mleka (około 100 g). Dodać pozostałe mleko i śmietankę, następnie doprowadzić do momentu zagotowania, cały czas energicznie mieszając.

Dekoracja

500 g świeże truskawki
100 g Royal Jelly IRCA
200 g woda

Royal Jelly IRCA wymieszać z wodą i podgrzać do temperatury 85°C.

Montaż

Odpieczone spody kruche rozłożyć na blachę. Wlać masę do formy i wypełnić do ¾.  Piec w temperaturze 150°C przez około 45 minut, po tym czasie wylać warstwę ok. 1 cm Crème Brulee IRCA i zapiekać jeszcze 12-15 minut. Po schłodzeniu należy wyjąć z formy, udekorować świeżymi owocami i Royal Jelly IRCA.