Spody kruche miodowe
420g JABEX Honey Cake Mix
120g m膮ka pszenna
115g KRUSZWICA Margaryna Qualita 80%
65g jajka
105g mi贸d
Wszystkie sk艂adniki ciasta po艂膮czy膰 ze sob膮 na wolnych obrotach. Gotowe ciasto podzieli膰 na 6 porcji po 135g ka偶da i wywa艂kowa膰 spody do rant贸w i piec.Temp. pieczenia 180掳C, czas pieczenia do uzyskania z艂otego koloru.
Nadzienie pomara艅czowe
233g JABEX Nadzienie Pomara艅czowe
36g woda
21g cukier
llg DAWN Sanatine
Zagotowa膰 wod臋 z cukrem i doda膰 Dawn Sanatine. Po dok艂adnym rozpuszczeniu po艂膮czy膰 z nadzieniem pomara艅czowym. Na艂o偶y膰 po 5Og na spody kruche i posmarowa膰.
Masa serowa
1078g OSM BI ERUN Ser Bieru艅ski
647g DAWN White Chocolate Caating
431g OSM BIERU艃 Krem贸wka Bieru艅ska
33% 20g 偶elatyna
100g woda
215g jogurt naturalny
323g ubita 艣mietana
108g rodzynki
108g AGA Sk贸rka Pomara艅czowa
Zagotowa膰 p艂ynn膮 艣mietn臋 i doda膰 Dawn White Chocolate Caating. Po rozpuszczeniu doda膰 twar贸g, jogurt naturalny, 偶elatyn臋 rozpuszczon膮 w wodzie i bakalie. Na ko艅cu delikatnie po艂膮czy膰 z ubit膮 艣mietan膮. Nak艂ada膰 po 5OOg masy serowej do rant贸w wy艂o偶onych ciastem kruchy.
Polewa karmelowa
115g IRCA Toffee d’orCaramel
115g AGA Krem贸wka Cukiernicza 33% UHT
2g 偶elatyna
llg woda
Zagotowa膰 艣mietan臋. doda膰 rozpuszczon膮 w wodzie 偶elatyn臋 i Toffee d’or Caramel Nak艂ada膰 po 40g polewy na niezastygni臋t膮 pasch臋 i „pomaza膰” palcem Dekorowa膰 pra偶onymi s艂upkami migda艂owymi.