Pełnoziarniste ciasto kruche

500 g Cereal’eat Frolla IRCA
200 g masło
50 g jaja

 

Mus

350 g Cremirca IRCA
(Arancia – pomara┼äczowa/ Limone – cytrynowa/ Vaniglia – waniliowa/ Cioc – czekoladowa)
400 g ┼Ťmietana

Wykończenie

ok. 750 g truskawki ┼Ťwie┼╝e
120 g Royal Jelly IRCA
120 g woda

 

Monta┼╝

Pe┼énoziarniste ciasto kruche Cereal’eat Frolla IRCA ┼é─ůczymy z mi─Ökkim mas┼éem i jajami tak, aby otrzyma─ç ciasto o jednorodnej konsystencji. Sch┼éadzamy przez minimum godzin─Ö. Po sch┼éodzeniu wa┼ékujemy na grubo┼Ť─ç oko┼éo 4 mm i wciskamy do foremek. Opiekamy w temperaturze 190-200┬░C przez oko┼éo 10-12 minut. ┼Ümietan─Ö ┼é─ůczymy z Cremirca IRCA i nak┼éadamy na p┼éasko do wystudzonych kruchych korpus├│w. Wod─Ö zagotowujemy, dodajemy Royal Jelly IRCA i doprowadzamy do wrzenia. Babeczki wyk┼éadamy owocami i smarujemy gor─ůcym ┼╝elem.