Ciasto kruche

1000 g  Top Frolla IRCA
400 g  margaryna
50 g jaja

Wszystkie sk┼éadniki po┼é─ůczy─ç ze sob─ů i wyrobi─ç na jednolit─ů mas─Ö. Tak przygotowana mas─Ö rozwa┼ékowa─ç na r├│wny sp├│d.

Masa makowa

500 g  Sfrulla IRCA
400 g  jaja
100 g  masło
300 g  mak

Jaja i Sfrull─Ö IRCA ubija─ç na szybkich obrotach przez oko┼éo 8 minut. Mas┼éo rozpu┼Ťci─ç i razem z makiem delikatnie wymiesza─ç z ubitym biszkoptem. Piec oko┼éo┬á15 minut w temperaturze 2000C.

Masa kakaowa

1000 g  Nocciolata Industry IRCA

Rozpu┼Ťci─ç Nocciolat─Ö Industry IRCA w ┼éa┼║ni wodnej, rozsmarowa─ç na kruchym spodzie, a nast─Öpnie przykry─ç mas─ů makow─ů.

Mus waniliowy

25 g ┼╝elatyna
100 g woda
500 g Cremirca Vaniglia Termo IRCA
1000 g UHT-ka 33% (ubita)

┼╗elatyn─Ö namoczy─ç w wodzie, rozpu┼Ťci─ç, a nast─Öpnie doda─ç Cremirca Vaniglia Termo IRCA. Rozmieszane sk┼éadniki po┼é─ůczy─ç w dw├│ch etapach z ubit─ů ┼Ťmietan─ů. Rozsmarowa─ç na biszkopcie makowym i sch┼éodzi─ç.

Polewa

100 g Nobel Latte IRCA
500 g Mirror Neutral IRCA

Nobel Latte IRCA pokroi─ç na drobn─ů kostk─Ö. Mirror Neutral IRCA podgrza─ç do temperatury 450C, a nast─Öpnie wsypa─ç do niego pokrojony Nobel Latte IRCA i delikatnie wymiesza─ç (nie dopu┼Ťci─ç do ca┼ékowitego rozpuszczenia). Wyla─ç na kostk─Ö i rozsmarowa─ç. Sch┼éodzi─ç.