Biszkopt

380 g   Sfrulla IRCA
250 g   jaja
70 g   woda

Wszystkie sk┼éadniki po┼é─ůczy─ç i miesza─ç na szybkich obrotach oko┼éo 8 minut. Ciasto wy┼éo┼╝y─ç na blach─Ö i piec w temperaturze 200┬░C przez 8 minut.

Przekładka mango

1400 g Fruttidor Mango IRCA
20 g ┼╝elatyna
150 g woda

┼╗elatyn─Ö namoczy─ç do nap─Öcznienia, rozpu┼Ťci─ç, po┼é─ůczy─ç z owocami mango i rozsmarowa─ç na biszkopcie.

Blat czekoladowy

450 g Sfrulla IRCA
300 g jaja
75 g woda
120 g Irca Cao IRCA

Sfrull─Ö, jaja i wod─Ö ubija─ç na wysokich obrotach przez 8-10 minut, a nast─Öpnie delikatnie po┼é─ůczy─ç z Irca Cao. Ca┼éo┼Ť─ç rozsmarowa─ç na blaszce. Piec w temperaturze 210-220┬░C oko┼éo 8 minut.

Mus jogurtowy

1440 g ubita ┼Ťmietana
480 g Lilly Yogurt IRCA
1100 g woda

Lilly Yogurt IRCA po┼é─ůczy─ç z letni─ů wod─ů, nast─Öpnie doda─ç ubit─ů ┼Ťmietan─Ö i dok┼éadnie wymiesza─ç. Po┼éow─Ö masy na┼éo┼╝y─ç i rozsmarowa─ç na ┼Ťci─ůgni─Öt─ů ┼╝elk─Ö Mango, przykry─ç blatem czekoladowym. Na to wy┼éo┼╝y─ç pozosta┼é─ů cz─Ö┼Ť─ç musu jogurtowego, rozsmarowa─ç i sch┼éodzi─ç.

 

Wykończenie

400 g Blitz
30 g Joypaste Mango

Wszystkie sk┼éadniki po┼é─ůczy─ç i rozsmarowa─ç na kostce, ozdobi─ç.