Biszkopt
380 g Sfrulla IRCA
250 g jaja
70 g woda
Wszystkie składniki połączyć i mieszać na szybkich obrotach około 8 minut. Ciasto wyłożyć na blachę i piec w temperaturze 200°C przez 8 minut.
Przekładka mango
1400 g Fruttidor Mango IRCA
20 g żelatyna
150 g woda
Żelatynę namoczyć do napęcznienia, rozpuścić, połączyć z owocami mango i rozsmarować na biszkopcie.
Blat czekoladowy
450 g Sfrulla IRCA
300 g jaja
75 g woda
120 g Irca Cao IRCA
Sfrullę, jaja i wodę ubijać na wysokich obrotach przez 8-10 minut, a następnie delikatnie połączyć z Irca Cao. Całość rozsmarować na blaszce. Piec w temperaturze 210-220°C około 8 minut.
Mus jogurtowy
1440 g ubita śmietana
480 g Lilly Yogurt IRCA
1100 g woda
Lilly Yogurt IRCA połączyć z letnią wodą, następnie dodać ubitą śmietanę i dokładnie wymieszać. Połowę masy nałożyć i rozsmarować na ściągniętą żelkę Mango, przykryć blatem czekoladowym. Na to wyłożyć pozostałą część musu jogurtowego, rozsmarować i schłodzić.
Wykończenie
400 g Blitz
30 g Joypaste Mango
Wszystkie składniki połączyć i rozsmarować na kostce, ozdobić.