Biszkopt

380 g   Sfrulla IRCA
250 g   jaja
70 g   woda

Wszystkie składniki połączyć i mieszać na szybkich obrotach około 8 minut. Ciasto wyłożyć na blachę i piec w temperaturze 200°C przez 8 minut.

Przekładka mango

1400 g Fruttidor Mango IRCA
20 g żelatyna
150 g woda

Żelatynę namoczyć do napęcznienia, rozpuścić, połączyć z owocami mango i rozsmarować na biszkopcie.

Blat czekoladowy

450 g Sfrulla IRCA
300 g jaja
75 g woda
120 g Irca Cao IRCA

Sfrullę, jaja i wodę ubijać na wysokich obrotach przez 8-10 minut, a następnie delikatnie połączyć z Irca Cao. Całość rozsmarować na blaszce. Piec w temperaturze 210-220°C około 8 minut.

Mus jogurtowy

1440 g ubita śmietana
480 g Lilly Yogurt IRCA
1100 g woda

Lilly Yogurt IRCA połączyć z letnią wodą, następnie dodać ubitą śmietanę i dokładnie wymieszać. Połowę masy nałożyć i rozsmarować na ściągniętą żelkę Mango, przykryć blatem czekoladowym. Na to wyłożyć pozostałą część musu jogurtowego, rozsmarować i schłodzić.

 

Wykończenie

400 g Blitz
30 g Joypaste Mango

Wszystkie składniki połączyć i rozsmarować na kostce, ozdobić.