Biszkopt czekoladowy

750 g Sfrulla IRCA
500 g jaja
150 g woda
100 g Irca Cao IRCA

Sfrull臋 IRCA, jaja i wod臋 ubija膰 na wysokich obrotach przez 8-10 minut, a nast臋pnie delikatnie po艂膮czy膰 z Irca Cao IRCA. Ca艂o艣膰 rozsmarowa膰 na dw贸ch blachach i piec w temperaturze 210-220掳C przez 8 minut.

Krem ciemne ciasteczko

600 g Chocobake Chocolate IRCA
600 g Joycream Croccantissimo IRCA

Chocobake Chocolate IRCA oraz Joycream Croccantissimo IRCA rozpu艣ci膰 w k膮pieli wodnej do momentu up艂ynnienia i rozsmarowa膰 na przygotowany sp贸d. Nast臋pnie odstawi膰 do lod贸wki do zastygni臋cia.

Mus jasny waniliowy

2200 g 艣mietana聽 (ubita)
400 g Lilly Neutro IRCA
400 g woda
80 g Joypaste Vanilia Madagascar Bourbon

Lilly Neutro IRCA po艂膮czy膰 z wod膮 oraz Joypaste Vanilia Madagascar Bourbon. Doda膰 ubit膮 艣mietan臋 i wymiesza膰. Po艂ow臋 musu wy艂o偶y膰 na krem ciemny ciasteczko. Przykry膰 ciemnym blatem, a nast臋pnie wy艂o偶y膰 pozosta艂膮 cz臋艣膰 musu. Rozsmarowa膰 i sch艂odzi膰.

 

Wyko艅czenie

400 g Mirror Extra Dark IRCA
30 g Crunchy Beads White IRCA

Mirror Extra Dark IRCA rozsmarowa膰 na powierzchni kostki. Przyozdobi膰 kuleczkami Crunchy Beads White IRCA.