Biszkopt czekoladowy

750 g Sfrulla IRCA
500 g jaja
150 g woda
100 g Irca Cao IRCA

Sfrull─Ö IRCA, jaja i wod─Ö ubija─ç na wysokich obrotach przez 8-10 minut, a nast─Öpnie delikatnie po┼é─ůczy─ç z Irca Cao IRCA. Ca┼éo┼Ť─ç rozsmarowa─ç na dw├│ch blachach i piec w temperaturze 210-220┬░C przez 8 minut.

Krem ciemne ciasteczko

600 g Chocobake Chocolate IRCA
600 g Joycream Croccantissimo IRCA

Chocobake Chocolate IRCA oraz Joycream Croccantissimo IRCA rozpu┼Ťci─ç w k─ůpieli wodnej do momentu up┼éynnienia i rozsmarowa─ç na przygotowany sp├│d. Nast─Öpnie odstawi─ç do lod├│wki do zastygni─Öcia.

Mus jasny waniliowy

2200 g ┼Ťmietana┬á (ubita)
400 g Lilly Neutro IRCA
400 g woda
80 g Joypaste Vanilia Madagascar Bourbon

Lilly Neutro IRCA po┼é─ůczy─ç z wod─ů oraz Joypaste Vanilia Madagascar Bourbon. Doda─ç ubit─ů ┼Ťmietan─Ö i wymiesza─ç. Po┼éow─Ö musu wy┼éo┼╝y─ç na krem ciemny ciasteczko. Przykry─ç ciemnym blatem, a nast─Öpnie wy┼éo┼╝y─ç pozosta┼é─ů cz─Ö┼Ť─ç musu. Rozsmarowa─ç i sch┼éodzi─ç.

 

Wykończenie

400 g Mirror Extra Dark IRCA
30 g Crunchy Beads White IRCA

Mirror Extra Dark IRCA rozsmarowa─ç na powierzchni kostki. Przyozdobi─ç kuleczkami Crunchy Beads White IRCA.