Biszkopt czekoladowy

1300 AGA Biszkopt Czekoladowy
700g jaja
250g woda

Wszystkie sk┼éadniki ubijamy g─Öst─ů r├│zg─ů na szybkich obrotach przez oko┼éo 8 min. Wyk┼éadamy na blach─Ö z ramk─ů, smarujemy, pieczemy w temp. 1800C przez ok. 30-35 min. Po upieczeniu biszkopt dzielimy na 3 r├│wne cz─Ö┼Ťci.

Warstwa chrupi─ůca

1000g INES Pralina Klasyczna
100g olej

Mus Bueno

2000g ┼Ťmietana 33% (minimum)
800g DAWN FOODS White Choco Hazelnut Spread (krem biała czekolada, orzech laskowy, mleko)
110g DAWN FOODS Sanatine
200g woda

Krem orzech laskowy ubijamy ze ┼Ťmietan─ů na ÔÇ×3/4ÔÇŁ, nast─Öpnie dodajemy rozpuszczon─ů w gor─ůcej wodzie Sanatin─Ö, rozk┼éadamy na kolejne dwie warstwy. Sch┼éadzamy.

Dekoracja

500g DAWN FOODS Decorgel Caramel
50g IRCA Happycao – kakao nietopliwe

Kakao rozsypujemy nier├│wnomiernie na mus Bueno, ca┼éo┼Ť─ç pokrywamy delikatn─ů warstw─ů Decorgel Carmel.