Biszkopt

500 g Sfrulla IRCA
300 g jaja
100 g woda

Wszystkie składniki ubić na wysokich obrotach przez około 8 minut. Następnie przełożyć do blachy i wyrównać. Piec w temperaturze 180°C przez około 30 minut.

┼╗elka tropikalna

1500 g Fruttidor Tropical IRCA
40 g ┼╝elatyna
400 g woda

Krem jogurtowy

1100 g ┼Ťmietana 36%
900 g mleko 3,2%
400 g Lilly Yogurt IRCA

Wykończenie

200 g Lilly Neutro IRCA
40 g Joypaste Tropical IRCA
200 g woda

Lilly Neutro IRCA po┼é─ůczy─ç z gor─ůc─ů wod─ů i Joypaste Tropical IRCA. Wymiesza─ç, wyla─ç do blaszki z czterema rantami i po zastygni─Öciu pokroi─ç w kostk─Ö.

Nakropka

500 g woda
250 g cukier
1 cytryna

Wszystkie składniki zagotować.

Monta┼╝

Biszkopt wy┼éo┼╝y─ç do blaszki, a nast─Öpnie nakropi─ç. ┼Ümietan─Ö 36% ubi─ç na 3/4, Lilly Yogurt IRCA po┼é─ůczy─ç z mlekiem i wymiesza─ç. Fruttidor Tropical IRCA po┼é─ůczy─ç z uprzednio namoczon─ů i podgrzan─ů ┼╝elatyn─ů. Na nakropiony blat posmarowa─ç po┼éow─Ö musu i chwil─Ö sch┼éadza─ç. Nast─Öpnie wy┼éo┼╝y─ç ┼╝elk─Ö z Fruttidor Tropicall IRCA, przykry─ç i wyr├│wna─ç reszt─ů musu, zostawiaj─ůc nier├│wn─ů powierzchni─Ö. Po sch┼éodzeniu wyko┼äczy─ç kostk─ů ┼╝elki.