Ciasto kremowe
Składniki:
1500g INES Ciasto Kremowe
525g jaja
450g olej
340g woda
Przygotowanie:
Mieszać wszystkie składniki przez 1 min. na wolnych i 3 min. na średnich obrotach. Wylać na 2 blachy 60/40 i wypiekać. Temp. pieczenia 190°C (piec obrotowy temp. pieczenia 160°C). Czas pieczenia 17 minut.
Nadzienie pomarańczowe
Składniki:
2000g JABEX Nadzienie Pomarańczowe
100g cukier
300g woda
80g DAWN Sanatine
Przygotowanie:
Zagotować wodę z cukrem i dodać DAWN Sanatine. Po dokładnym rozpuszczeniu dodać JABEX Nadzienie Pomarańczowe i wymieszać. Rozłożyć na pierwszy blat waniliowy i przykryć drugim.
Nadzienie marcepanowe
Składniki:
500g AGA Nadzienie Marcepanowe
Przygotowanie:
Schłodzone ciasto przesmarować nadzieniem marcepanowym.
Polewa czekoladowa
Składniki:
400g DAWN Dark Chocolate Coating
50g olej
Przygotowanie:
Schłodzone ciasto oblać polewą czekoladową połączoną z olejem.