Ciasto brownie

2000 g Irca Brownies Choc IRCA
600 g ose艂ka (rozpuszczona)
500 g woda

Wszystkie sk艂adniki wymiesza膰 na wolnych obrotach maszyny przez oko艂o 2-3 minuty. Ciasto wyla膰 na blach臋 i rozsmarowa膰. Odstawi膰 na 10-15 minut. Piec w temp. 180掳C przez oko艂o 25 minut.

Ganach czekoladowo-karmelowy z orzechami

340 g cukier
160 g mi贸d
80 g glukoza De44
520 g 艣mietana krem贸wka
90 g cukier
9 g pektyna NH
4 g s贸l morska
440 g Czekolada Reno Ciemna 58% (36-38) Venezuela Supreme IRCA
720 g orzechy arachidowe (po艂贸wki)

Skarmelizowa膰 cukier na br膮zowo do temperatury 190掳C, doda膰 mi贸d i syrop glukozowy, przesta膰 gotowa膰. Osobno zagotowa膰 艣mietan臋 z cukrem, pektyn膮 i sol膮. Doda膰 po zagotowaniu porcjami do karmelu. Na samym ko艅cu do艂o偶y膰 Czekolad臋 Reno Ciemn膮 58% (36-38) Venezuela Supreme IRCA i zblendowa膰. Doda膰 wypra偶one orzeszki i wymiesza膰, prze艂o偶y膰 na brownie.

Krem Bueno

250 g ose艂ka
50 g margaryna kremowa
500 g Nocciolata Bianca IRCA

Ose艂k臋 i margaryn臋 napowietrzy膰, doda膰 Nocciolata Bianca IRCA i ubi膰 na puszysty krem. Mo偶na aromatyzowa膰 alkoholem wed艂ug uznania.

Monta偶

Ciasto Brownies Choc IRCA wy艂o偶y膰 w ramk臋, rozsmarowa膰 ganach czekoladowo-karmelowy z orzechami, sch艂odzi膰.
Udekorowa膰 kremem Bueno.