Spody czekoladowe

1200 g podsuszonych okruszk贸w z ciasta czekoladowego
500 g mas艂o (rozpuszczone)

Okruszki delikatnie zagnie艣膰 z mas艂em. Wy艂o偶y膰 je na sp贸d formy na grubo艣膰 oko艂o 5 mm, dodatkowo wy艂o偶y膰 boki rantu na wysoko艣膰 5 cm, sch艂odzi膰.

Masa serowa

4500 g twar贸g
900 g cukier
1800 g jaja
50 ml sok z cytryny

Twar贸g z cukrem oraz sokiem z cytryny utrze膰. Stopniowo dodawa膰 jajka. Ca艂o艣膰 miesza膰 p艂askim mieszad艂em miksera.

Dekoracja

900 g Fruttidor Mirtillo 鈥 jagoda IRCA

Monta偶

Do przygotowanych spod贸w czekoladowych wla膰 mas臋 serow膮. Piec w temperaturze 150-160掳C przez oko艂o 50 minut. Po sch艂odzeniu nale偶y wyj膮膰 serniki z formy i udekorowa膰 warstw膮 Fruttidor Mirtillo 鈥 jagoda IRCA.