Ciasto brownie

2000 g Irca Brownies Choc IRCA
600 g osełka (rozpuszczona)
500 g woda

Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach maszyny przez około 2-3 minuty. Ciasto wylać na blachę i rozsmarować. Odstawić na 10-15 minut. Piec w temperaturze 180°C przez około 25 minut.

Mus truskawkowy

200 g Lilly Fragola – truskawka IRCA
300 g woda
1000 g ┼Ťmietana

Lilly Fragola ÔÇô truskawka IRCA wymiesza─ç z wod─ů i delikatnie po┼é─ůczy─ç z ubit─ů, nies┼éodzon─ů ┼Ťmietan─ů.

Dekoracja

100 g Lilly Fragola – truskawka IRCA
250 g woda
1000 g ┼Ťmietana

Lilly Fragola – truskawka IRCA wymiesza─ç z wod─ů i delikatnie po┼é─ůczy─ç z ubit─ů, nies┼éodzon─ů ┼Ťmietan─ů. Rozsmarowa─ç w ramce wy┼éo┼╝onej papierem silikonowym na wysoko┼Ť─ç oko┼éo 1,5 cm, nast─Öpnie zamrozi─ç i pokroi─ç w kostk─Ö.

1000 g ┼Ťwie┼╝e truskawki
150 g Miragel Spray Fragol – truskawkowy IRCA (podgrza─ç do temperatury oko┼éo 85┬░C)

Monta┼╝

Wypieczone ciasto brownie wy┼éo┼╝y─ç w ramk─Ö i rozsmarowa─ç mus truskawkowy. Ca┼éo┼Ť─ç dobrze sch┼éodzi─ç. Udekorowa─ç pokrojonymi kostkami, ┼Ťwie┼╝ymi truskawkami i nanie┼Ť─ç ┼╝el truskawkowy (za pomoc─ů ┼╝elownicy lub p─Ödzelkiem).