Spód kruchy

500 g Top Frolla IRCA
200 g osełka
50 g jaja

Wszystkie składniki wymieszać na wolnych obrotach do uzyskania jednolitej masy. Tak przygotowaną masę zamrozić. Następnie zetrzeć na blachę i piec w temperaturze 190°C przez około 25 minut.

Masa serowa

1600 g ser twarogowy Prezydent
600 g jaja
500 g Cheesecake mix IRCA
400 g cukier
850 g śmietana 33% (ubita)

Wszystkie składniki, oprócz śmietany, mieszać na średnich obrotach przez około 5 minut. Następnie ubitą śmietanę delikatnie wymieszać z masą serową. Całość wyłożyć na wcześniej wypieczony kruchy spód. Wypiekać w temperaturze 150-170°C przez około 80-90 minut.

Wykończenie

600 g Fruttidor Jagoda IRCA
100 g woda
10 g żelatyna

Żelatynę zalać gorącą wodą, wymieszać. Dodać do Fruttidor Jagoda IRCA. Przygotowaną żelkę wylać na masę serową.