Variegato Joycream to specjalnie opracowane kremy, które zachowują idealną miękkość kremistość w temperaturze -15°C. Używając ich jako dodatków do lodów otrzymasz zaskakujące smaki, a wykonana z nich dekoracja nada wyrobom lodowym niepowtarzalny i kuszący wygląd.
Smaki
NOCCIOLATA ICE | miękki krem gianduja do lodów |
NOCCIOLATA ICE CROCK | miękki krem gianduja do lodów z dodatkiem chrupkich, maslanych Delicrisp |
NOCCIOLATA ICE PREMIUM | miękki krem gianduja z wysoka zawartością orzecha laskowego |
JOYCREAM MORELLINO | krem orzechowo-kakaowy do lodów |
JOYCREAM DARK | smarowny krem kakaowy do lodów |
JOYCREAM NOCCIOLATA BIANCA | miękki krem mleczno-orzechowy do lodów |
JOYCREAM NOCCIOLATA CHOC | miękki krem kakaowo-orzechowy do lodów |
JOYCREAM WHITE | biały krem smarowny do lodów |
JOYCREAM CRUMBLE | krem do lodów o smaku ciasteczkowym z kawałkami ciasteczek i kruszonki crumble |
JOYCREAM FRUITS ROUGES | krem do lodów z czerwonymi owocami i chrupiącymi maślanymi prażynkami Delicrisp |
JOYCREAM WAFERNUT NOIR | krem do lodów kakaowo-orzechowy z kawałkami wafelka i cząsteczkami orzecha laskowego |
JOYCREAM WAFERNUT CLAIR | krem orzechowy do lodów z wafelkami i kawałkami orzechów |
JOYCREAM CHOCOBISCOTTO | krem o smaku ciemnej czekolady do lodów z kawałkami kakaowych ciasteczek |
JOYCREAM AMORENERO | krem kakaowy do lodów z kawałkami kakaowych ciasteczek |
JOYCREAM CARAMEL BISCOTTO | krem karmelowy z kawałkami maślanych ciasteczek |
JOYCREAM LEMONBISCOTTO | krem cytrynowy z kawałkami maślanych ciasteczek |
JOYCREAM NOCCIOLINA | krem kakaowy do lodów z orzechami arachidowymi |
JOYCREAM DONATELLO | biały krem do lodów z wafelkami i wiórkami kokosowymi |
JOYCREAM PISTACCHIO | krem pistacjowy do lodów z drobinkami pistacji |
JOYCREAM PISTACCHIO ICE | krem pistacjowy do lodów |
JOYCREAM COCONTY | krem o smaku mlecznej czekolady do lodów z wiórkami kokosowymi |
JOYCREAM BESAMEMUCHO | krem o smaku gianduja do lodów z kawałkami orzechów laskowych i chrupeczkami Delicrisp z zawartością prawdziwego masła |
JOYCREAM CORN FLAKES | krem orzechowy do lodów z płatkami kukurydzianymi |
JOYCREAM CROCCANTISSIMO | krem do lodów na bazie kakao i odtłuszczonego mleka z chrupiącymi kuleczkami zbożowymi |
JOYCREAM SUPREMO | krem do lodów na bazie mleka i orzechów laskowych z chrupiącymi kawałkami herbatników |
JOYCREAM TOFFEE | toffi krem do lodów |
JOYCREAM CARAMEL | krem karmelowy do lodów |
JOYCREAM TIRAMISU’ | krem do lodów |
JOYCREAM TORRONCINO | krem o smaku białej czekolady/migdałów z kawałeczkami nugatu |
JOYCREAM AMARETTO | krem o smaku czekoladowym do lodów z amaretti-makaronikami (słodkimi migdałowymi ciasteczkami) |
JOYCREAM MERINGA | krem o smaku białej czekolady z bezowymi kropelkami |
JOYCREAM CASSATA SICILIANA | krem do lodów |
JOYCREAM MALAGA | krem malaga do lodów |
Zalety
– wyrazisty, niepowtarzalny smak
– niespotykane połączenia smakowe
– duże możliwości zastosowania zarówno w lodziarstwie, jak i wyrobach cukierniczych
Zastosowanie
– variegato do lodów
– dodatek do musów
– dekoracja
– nadzienie do pralin
Opakowanie
Wiadro: 3,5 kg, 4 kg, 5 kg