Krem ro┼Ťlinny idealnie nadaje si─Ö do dekoracji ciast, semifredo oraz lod├│w. Jest ┼éatwy w u┼╝yciu i zapewnia d┼éugotrwa┼é─ů stabilno┼Ť─ç. Pif Pof zawiera w sobie cukier, a tak┼╝e zosta┼é poddany pasteryzacji, przez co jest produktem d┼éugoterminowym.

Zalety

– ┼éatwy w u┼╝yciu
– zapewnia d┼éugotrwa┼é─ů stabilno┼Ť─ç
– zawiera w sobie cukier
– poddany pasteryzacji (UHT)
– szerokie mo┼╝liwo┼Ťci zastosowania

Zastosowanie

– dekoracja ciast
– semifredo
– lody

Przed ubiciem Pif Pof nale┼╝y sch┼éodzi─ç do temperatury 2-6┬░C. Chc─ůc nada─ç kremowi wyra┼║nego smaku – wystarczy doda─ç kakao lub past─Ö smakow─ů. Aby uzyska─ç mi─Ökki i lekki produkt zaleca si─Ö dodanie 10-15% zimnego mleka.

Opakowanie

1 l