logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności
powrót

Dodatki cukiernicze

Cocoa Liquor

Cocoa Liquor

Najwyższej jakości miazga kakaowa.

Cacao 22/24

Cacao 22/24

Kakao w proszku o bardzo intensywnym smaku i kolorze, doskonałe do różnych zastosowań w cukiernictwie.

Top Meringue

Top Meringue

Półprodukt na bazie wyselekcjonowanych białek o dużej mocy stabilizującej.

Spray King

Spray King

Bardzo praktyczny w użyciu i wyjątkowo wydajny olej w sprayu, który służy do natłuszczania form i blach przy różnego rodzaju wypiekach, w tym również przy wypieku produktów cukierniczych.

Isomalt

Isomalt

Substancja słodząca, pochodna sacharozy.

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności

Copyright 2025 by Agart | Projekt: