Surogaty czekoladowe Nobel zosta艂y opracowane, aby zaspokoi膰 potrzeby cukiernik贸w i producent贸w przemys艂owych, kt贸rzy poszukuj膮 produktu posiadaj膮cego wszystkie po偶膮dane cechy czekolady: wyrazisty i przyjemny smak, niski punkt topnienia, doskona艂膮 krucho艣膰 (艂amliwo艣膰), trwa艂y i mocny po艂ysk, ale nie wymagaj膮 temperowania.

Zalety

– wysoka zawarto艣膰 kakao i mleka
– nie wymaga temperowania
– wyrazisty i przyjemny smak
– trwa艂y i mocny po艂ysk
– doskona艂a krucho艣膰
– 艂atwo艣膰 stosowania

Zastosowanie

– do figurek czekoladowych
– do oblewania i dekoracji
– dekoracji i wi贸rk贸w
– kostek deserowych
– tort贸w

Opakowanie

Karton: 2 x 5 kg