
Czekolady z linii Reno s膮 produkowane z najwy偶sz膮 staranno艣ci膮. Do ich wykonania u偶ywane jest kakao pochodz膮ce z r贸偶nych region贸w 艣wiata, aby ka偶dej z czekolad nada膰 wyj膮tkowy smak, aromat, wygl膮d i konsystencj臋.
Dost臋pno艣膰
Dost臋pne czekolady:
– RENO FOND 72% 40/42
–聽RENO FOND 64% 41/43
– RENO FOND 58% 36/38
– RENO FOND 58% 36
– RENO FOND 52% 32/34
– RENO LATTE GIANDUIA
– RENO BIANCO 31/33
– RENO BIANCO 34/36
– RENO BIANCO38/40
– RENO LATTE 30% 33/35
– RENO LATTE 34% 37/39
Zalety
– kakao pochodz膮ce z r贸偶nych region贸w 艣wiata
– delikatny i doskonale zr贸wnowa偶ony smak
– nie zawiera t艂uszcz贸w utwardzonych
– p艂ynno艣膰 i aksamitna konsystencja
– zawiera naturaln膮 wanili臋
Zastosowanie
– do tort贸w
– pralin
– korpus贸w
– kostek deserowych
– dekoracji czekoladowych
Opakowanie
Karton: 1 kg, 2 kg, 5 kg