Czekolady z linii Reno s─ů produkowane z najwy┼╝sz─ů staranno┼Ťci─ů. Do ich wykonania u┼╝ywane jest kakao pochodz─ůce z r├│┼╝nych region├│w ┼Ťwiata, aby ka┼╝dej z czekolad nada─ç wyj─ůtkowy smak, aromat, wygl─ůd i konsystencj─Ö.

Dost─Öpno┼Ť─ç

Dost─Öpne czekolady:
– RENO FOND 72% 40/42
–┬áRENO FOND 64% 41/43
– RENO FOND 58% 36/38
– RENO FOND 58% 36
– RENO FOND 52% 32/34
– RENO LATTE GIANDUIA
– RENO BIANCO 31/33
– RENO BIANCO 34/36
– RENO BIANCO38/40
– RENO LATTE 30% 33/35
– RENO LATTE 34% 37/39

Zalety

– kakao pochodz─ůce z r├│┼╝nych region├│w ┼Ťwiata
– delikatny i doskonale zr├│wnowa┼╝ony smak
– nie zawiera t┼éuszcz├│w utwardzonych
– p┼éynno┼Ť─ç i aksamitna konsystencja
– zawiera naturaln─ů wanili─Ö

 

Zastosowanie

– do tort├│w
– pralin
– korpus├│w
– kostek deserowych
– dekoracji czekoladowych

Opakowanie

Karton: 1 kg, 2 kg, 5 kg