Czekolady z linii Reno są produkowane z najwyższą starannością. Do ich wykonania używane jest kakao pochodzące z różnych regionów świata, aby każdej z czekolad nadać wyjątkowy smak, aromat, wygląd i konsystencję.
Dostępność
Dostępne czekolady:
– RENO FOND 72% 40/42
– RENO FOND 64% 41/43
– RENO FOND 58% 36/38
– RENO FOND 58% 36
– RENO FOND 52% 32/34
– RENO LATTE GIANDUIA
– RENO BIANCO 31/33
– RENO BIANCO 34/36
– RENO BIANCO38/40
– RENO LATTE 30% 33/35
– RENO LATTE 34% 37/39
Zalety
– kakao pochodzące z różnych regionów świata
– delikatny i doskonale zrównoważony smak
– nie zawiera tłuszczów utwardzonych
– płynność i aksamitna konsystencja
– zawiera naturalną wanilię
Zastosowanie
– do tortów
– pralin
– korpusów
– kostek deserowych
– dekoracji czekoladowych
Opakowanie
Karton: 1 kg, 2 kg, 5 kg