Ma┼ée p┼éatki czekolady ciemnej, mlecznej lub bia┼éej o grubo┼Ťci 0,5 milimetra s─ů szczeg├│lnie cenione do dekorowania produkt├│w cukierniczych i wykwintnych pralin. Praktyczne w u┼╝yciu, b┼éyszcz─ůce, efektownie dekoruj─ů wyroby cukiernicze. W lodziarstwie znajduj─ů szerokie zastosowanie zar├│wno jako dekoracja, jak i do lod├│w typu straciatella. S─ů ponadto przydatne do wyka┼äczania semifreddo, mus├│w, torcik├│w.

Smaki

– ciemne
– bia┼ée
– mleczne

Zalety

– ┼éatwo┼Ť─ç stosowania
– zachowuj─ů po┼éysk
– delikatny smak

Zastosowanie

– do trufli
–┬á bomb
– ciast
– ciasteczek
– tort├│w
– lod├│w
– deser├│w
– kostek deserowych

Opakowanie

Karton: 5 kg i 1 kg