
Ma艂e p艂atki czekolady ciemnej, mlecznej lub bia艂ej o grubo艣ci 0,5 milimetra s膮 szczeg贸lnie cenione do dekorowania produkt贸w cukierniczych i wykwintnych pralin. Praktyczne w u偶yciu, b艂yszcz膮ce, efektownie dekoruj膮 wyroby cukiernicze. W lodziarstwie znajduj膮 szerokie zastosowanie zar贸wno jako dekoracja, jak i do lod贸w typu straciatella. S膮 ponadto przydatne do wyka艅czania semifreddo, mus贸w, torcik贸w.
Smaki
– ciemne
– bia艂e
– mleczne
Zalety
– 艂atwo艣膰 stosowania
– zachowuj膮 po艂ysk
– delikatny smak
Zastosowanie
– do trufli
–聽 bomb
– ciast
– ciasteczek
– tort贸w
– lod贸w
– deser贸w
– kostek deserowych
Opakowanie
Karton: 5 kg i 1 kg