Smakowe pasty do aromatyzowania lodów, kremów, musów, semifredo, ciast.
Smaki
Peanut |
Biscuit |
Blu Gum |
Bubble Gum |
White Coffee |
Coffe |
Cinnamon |
Caramel Gold |
Citrus Fruit Cassata |
Ciao Pippy |
White Chocolate |
Dark Chocolate |
Crem Caramel |
Catalan Cream |
Crema della Nonna |
Cuoricino |
Donny |
Gelato Rock® Paste |
Gianduja |
Bitter Gianduja |
Lebkuchen |
Lemon Pie |
Sweet Almond |
Mare Azzurro (Blue) |
Marron Glacè |
Muffin® Paste |
Hazelnut Italia |
Hazelnut Principe |
Hazelnut Reale |
Hazelnut Rocca |
Walnut |
Cocoa and Hazelnut Paste |
Panna Cotta |
Pavlova |
Pistachio Extra |
Pistachio Pure Mediterraneo |
Pistachio Pure Sicily |
Pistachio Reale |
Pralina |
Sultano d’Oro (malaga) |
Sultano d’Oro (juice) |
Tiramisù |
Vanilla 25 C with pods |
Vanilla Cream 50 with eggs and pods |
Vanilla |
Vanilla Supreme |
Zabajone (eggnog) |
Cotton Candy Paste |
Bacio di Dama |
Gingerbread |
Pistacchio Puro Premium |
Vanille Française |
Vanille Prestige |
Pasty na każdą okazję
Pasty śmietankowe dodaje się do bazy mlecznej przed zamrożeniem, aby nadać lodom smak. W zależności od dawki można je stosować z różnymi dawkami na konsystencję i intensywność smaku, jaki chcesz osiągnąć. Pasty są wykonane z najwyższej jakości surowców. Szeroka gama past kremowych składa się z past klasycznych i tradycyjnych oraz progresywnych i autorskich. Część z nich jest zatem dostępna w zestawie wraz z materiałami reklamowymi.