Rodzaje
ArtiKa 100 |
Base Classic 50 |
Base Classic 100 |
Base Cuor di Panna 50 Cold |
Base Eccelsa |
Milk Base Gelato Master School |
Base Stickaway庐 |
Base Superior 100 |
Base Vegan |
Competition 100 |
Complet |
La Numero Uno |
Lea Pan 50 |
Lea Pan 50 H/C |
Lea Pan 100 |
Lea Pan 100 H/C |
Lea Pan 100 Mix |
Lea Pan 150 |
Lea Pan 250 C/F |
Panna Love |
Panna 100 |
Panna 50 C/F |
Base Natura 100 GMS |
Base Cuor di Panna 50 Plus Cold |
Base Tuttapanna 50 H/C |
Base Gi貌 50 |
Base Royal 50 H/C |
Base Centurione |
Baza to podstawa
Nie ma ogranicze艅 co do r贸偶norodno艣ci smak贸w lod贸w, kt贸re mo偶esz stworzy膰, chocia偶 wszystkie maj膮 wsp贸ln膮 baz臋. To podstawowy element do komponowania r贸偶norodnych wariacji. Leagel proponuje pe艂n膮 gam臋 baz do mieszanek proszkowych, 艂atwych i prostych w przygotowaniu聽 lub rozbudowanych, spe艂niaj膮cych wymagania najwytrawniejszych lodziarzy.
Propozycja dla wegan
W艣r贸d baz mlecznych mamy propozycj臋 dla Vegan, Base Vegan. Z pewno艣ci膮 zadowoli r贸wnie偶 i t臋 wymagaj膮c膮 cz臋艣膰 mi艂o艣nik贸w lodowych deser贸w.