logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności
powrót

Dla lodziarni

Variegatury Leagel

Variegatury Leagel

Linia produktów do ozdabiania i nadziewania deserów lodowych

Loveria – kremy Leagel

Loveria – kremy Leagel

Profesjonalne kremy do lodów

Pasty kremowe Leagel

Pasty kremowe Leagel

Smakowe pasty do aromatyzowania lodów, kremów, musów, semifredo, ciast.

Pasty owocowe Leagel

Pasty owocowe Leagel

Dzięki nim stworzysz wyśmienity deser, krem oraz mus. Są bardzo łatwe w zastosowaniu, a szeroka oferta smakowa spełni oczekiwania nawet najbardziej wybrednego klienta.

Toppingi Leagel

Toppingi Leagel

Sosy do lodów o wyraźnym, intensywnym smaku.

Baza do lodów Joybenessere Fruttastevia Veg

Bazy lodowe Leagel

Bazy lodowe Leagel

Szeroka oferta baz lodowych do przygotowania lodów mlecznych, kremowych i owocowych.

Leagel

Leagel

Bazy lodowe Joygelato

Bazy lodowe Joygelato

Szeroka oferta baz lodowych do przygotowania lodów mlecznych, kremowych i owocowych.

Pasty smakowe do aromatyzowania

Pasty Joygelato

Pasty Joygelato

Dzięki nim stworzysz wyśmienity deser, krem oraz mus. Są bardzo łatwe w zastosowaniu, a szeroka oferta smakowa spełni oczekiwania nawet najbardziej wybrednego klienta.

Sosy do lodów, szeroki wybór smaków.

Toppingi Joygelato

Toppingi Joygelato

Dzięki polewom Joygelato atrakcyjnie wykończysz wszelkie wyroby cukiernicze. Świetnie nadają się również jako składnik wykwintnych sosów i marynat do potraw mięsnych i sałatek owocowych. Oferta posiada wiele wariantów o wyjątkowych smakach. Produkt jest przeznaczony również do osób chorych na celiakię.

Dodatki lodziarskie Joygelato

Dodatki lodziarskie Joygelato

Dzięki produktom IRCA klient będzie mógł cieszyć się wyrobami lodziarskimi przez dłuższy czas, bez zmiany smaku! Tutaj znajdziesz m.in.: integratory, polepszacze, syrop do lodów mlecznych.

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualności
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatności

Copyright 2025 by Agart | Projekt: