logo-agart
  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualno艣ci
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatno艣ci
powr贸t

Mieszanki cukiernicze

Linia produkt贸w zaawansowanych technologicznie, pozwalaj膮cych uzyska膰 wyroby na najwy偶szym poziomie jako艣ciowym i smakowym. Dzi臋ki mieszankom IRCA wykonasz idealne biszkopty, rolady oraz babki i ciasteczka.

Irca Muffin

Irca Muffin

Mieszanka na bazie wyselekcjonowanych sk艂adnik贸w o najwy偶szej jako艣ci, kt贸ra pozwala wykona膰 wy艣mienite ameryka艅skie muffiny w szybki i prosty spos贸b.

Top Frolla

Top Frolla

Mieszanka cukiernicza, kt贸ra pozwala uzyska膰 kruche ciasto o najwy偶szej jako艣ci i plastyczno艣ci.

Dolce Forno

Dolce Forno

Mieszanka do przygotowania klasycznej, w艂oskiej babki panettone.

Svelto

Svelto

Produkt nadaj膮cy bardzo dobr膮 zdolno艣膰 emulguj膮c膮 i spulchniaj膮c膮.

Cereal’Eat Frolla

Cereal’Eat Frolla

Pierwsza na rynku mieszanka pe艂noziarnista do ciast kruchych i ciasteczek.

Brownies Choc

Brownies Choc

Mieszanka do wyrobu brownies o intensywnym czekoladowym smaku.

Soffin

Soffin

Uniwersalny koncentrat do przygotowania klasycznych biszkopt贸w i rolad, jak r贸wnie偶 aromatycznych babek i mi臋kkich ciasteczek.

Sfrulla

Sfrulla

Mieszanka do klasycznych biszkopt贸w i rolad – pozwala otrzyma膰 biszkopt o du偶ej obj臋to艣ci i zdolno艣ci do wch艂aniania nakropki.

  • Home
  • O firmie
  • Asortyment
  • Aktualno艣ci
  • Receptury
  • Kontakt
  • RODO
  • Polityka prywatno艣ci

Copyright 2025 by Agart | Projekt: