CIASTO KRUCHE NA SPÓD

Składniki:
1000g DAWN FOODS kruche ciasto mix,
400g margaryna,
100 jaja.

Przygotowanie: Mieszać wszystkie składniki do uzyskania kruchego ciasta. Wywałkować jako spód do tart.

NADZIENIE MARCEPANOWE 1

Składniki:
500g IRCA Nadzienie Marcepanowe Manteca,
50g białko.

Przygotowanie: Wymieszać marcepan z białkiem. Nałożyć cienką warstwę na spód z ciasta kruchego.

NADZIENIE Z RABARBARU I CZARNEJ PORZECZKI

Składniki:
500g DAWN FOODS Delifruit Czerwona Porzeczka,
1000g rabarbar świeży lub mrożony,
60g DAWN FOODS Instant Jelly.

Przygotowanie: Wymieszać dokładnie owoce z Instant Jelly w proszku. Nałożyć do tart z nadzieniem Manteca.

NADZIENIE MARCEPANOWE 2

Składniki:
500g IRCA Nadzienie Marcepanowe Manteca,
100g białko.

Przygotowanie:
Wymieszać marcepan z białkiem. Nałożyć za pomocą worka cukierniczego bardzo cienką warstwę na nadzienie rabarbarowo-porzeczkowe.

BEZA

Składniki:
150g białko,
250g cukier.

Przygotowanie: Podgrzać białko z cukrem do 60°C i ubijać do momentu ostygnięcia. Nakładać na tarty za pomocą worka cukierniczego i wypiekać. Temp. pieczenia 140°C. Czas 40 min.