Rodzaje
ArtiKa 100 |
Base Classic 50 |
Base Classic 100 |
Base Cuor di Panna 50 Cold |
Base Eccelsa |
Milk Base Gelato Master School |
Base Stickaway® |
Base Superior 100 |
Base Vegan |
Competition 100 |
Complet |
La Numero Uno |
Lea Pan 50 |
Lea Pan 50 H/C |
Lea Pan 100 |
Lea Pan 100 H/C |
Lea Pan 100 Mix |
Lea Pan 150 |
Lea Pan 250 C/F |
Panna Love |
Panna 100 |
Panna 50 C/F |
Base Natura 100 GMS |
Base Cuor di Panna 50 Plus Cold |
Base Tuttapanna 50 H/C |
Base Giò 50 |
Base Royal 50 H/C |
Base Centurione |
Baza to podstawa
Nie ma ograniczeń co do różnorodności smaków lodów, które możesz stworzyć, chociaż wszystkie mają wspólną bazę. To podstawowy element do komponowania różnorodnych wariacji. Leagel proponuje pełną gamę baz do mieszanek proszkowych, łatwych i prostych w przygotowaniu lub rozbudowanych, spełniających wymagania najwytrawniejszych lodziarzy.
Propozycja dla wegan
Wśród baz mlecznych mamy propozycję dla Vegan, Base Vegan. Z pewnością zadowoli również i tę wymagającą część miłośników lodowych deserów.