Variegato Joycream to specjalnie opracowane kremy, które zachowują idealną miękkość kremistość w temperaturze -15°C. Używając ich jako dodatków do lodów otrzymasz zaskakujące smaki, a wykonana z nich dekoracja nada wyrobom lodowym niepowtarzalny i kuszący wygląd.

Smaki

NOCCIOLATA ICE miękki krem gianduja do lodów
NOCCIOLATA ICE CROCK miękki krem gianduja do lodów z dodatkiem chrupkich, maslanych Delicrisp
NOCCIOLATA ICE PREMIUM miękki krem gianduja z wysoka zawartością orzecha laskowego
JOYCREAM MORELLINO krem orzechowo-kakaowy do lodów
JOYCREAM DARK smarowny krem kakaowy do lodów
JOYCREAM NOCCIOLATA BIANCA miękki krem mleczno-orzechowy do lodów
JOYCREAM NOCCIOLATA CHOC miękki krem kakaowo-orzechowy do lodów
JOYCREAM WHITE biały krem smarowny do lodów
JOYCREAM CRUMBLE krem do lodów o smaku ciasteczkowym z kawałkami ciasteczek i kruszonki crumble
JOYCREAM FRUITS ROUGES krem do lodów z czerwonymi owocami i chrupiącymi maślanymi prażynkami Delicrisp
JOYCREAM WAFERNUT NOIR krem do lodów kakaowo-orzechowy z kawałkami wafelka i cząsteczkami orzecha laskowego
JOYCREAM WAFERNUT CLAIR krem orzechowy do lodów z wafelkami i kawałkami orzechów
JOYCREAM CHOCOBISCOTTO krem o smaku ciemnej czekolady do lodów z kawałkami kakaowych ciasteczek
JOYCREAM AMORENERO krem kakaowy do lodów z kawałkami kakaowych ciasteczek
JOYCREAM CARAMEL BISCOTTO krem karmelowy z kawałkami maślanych ciasteczek
JOYCREAM LEMONBISCOTTO krem cytrynowy z kawałkami maślanych ciasteczek
JOYCREAM NOCCIOLINA krem kakaowy do lodów z orzechami arachidowymi
JOYCREAM DONATELLO biały krem do lodów z wafelkami i wiórkami kokosowymi
JOYCREAM PISTACCHIO krem pistacjowy do lodów z drobinkami pistacji
JOYCREAM PISTACCHIO ICE krem pistacjowy do lodów
JOYCREAM COCONTY krem o smaku mlecznej czekolady do lodów z wiórkami kokosowymi
JOYCREAM BESAMEMUCHO krem o smaku gianduja do lodów z kawałkami orzechów laskowych i chrupeczkami Delicrisp z zawartością prawdziwego masła
JOYCREAM CORN FLAKES krem orzechowy do lodów z płatkami kukurydzianymi
JOYCREAM CROCCANTISSIMO krem do lodów na bazie kakao i odtłuszczonego mleka z chrupiącymi kuleczkami zbożowymi
JOYCREAM SUPREMO krem do lodów na bazie mleka i orzechów laskowych z chrupiącymi kawałkami herbatników
JOYCREAM TOFFEE toffi krem do lodów
JOYCREAM CARAMEL krem karmelowy do lodów
JOYCREAM TIRAMISU’ krem do lodów
JOYCREAM TORRONCINO krem o smaku białej czekolady/migdałów z kawałeczkami nugatu
JOYCREAM AMARETTO krem o smaku czekoladowym do lodów z amaretti-makaronikami (słodkimi migdałowymi ciasteczkami)
JOYCREAM MERINGA krem o smaku białej czekolady z bezowymi kropelkami
JOYCREAM CASSATA SICILIANA krem do lodów
JOYCREAM MALAGA krem malaga do lodów

Zalety

– wyrazisty, niepowtarzalny smak
– niespotykane połączenia smakowe
– duże możliwości zastosowania zarówno w lodziarstwie, jak i wyrobach cukierniczych

Zastosowanie

– variegato do lodów
– dodatek do musów
– dekoracja
– nadzienie do pralin

Opakowanie

Wiadro: 3,5 kg, 4 kg, 5 kg